Diaľkové odčítavanie a meranie veličín Fluke Connect - napätie, prúd, ďalšie elektrické veličiny, termografia.

Vidieť namerané údaje z diaľky v smartfóne - šikovnom telefóne - a namerané dáta zdielať na internetovom úložisku (cloude) so svojimi kolegami sa dá pomocou aplikácie Fluke Connect na prístrojoch Fluke ktoré túto možnosť podporujú.

Toto jednoduché a rýchle spojenie so svojimi kolegami Vám ušetrí drahocenný čas.

Fluke Connect Vám umožní pracovať s viac ako dvadsiatimi rôznymi prístrojmi.

Fluke Connect Vám umožní rýchlo a spoľahlivo identifikovať a diagnostikovať problémy, bezpečne posielať a ukladať dáta na internetové úložisko (cloud), prípadne zdielať a konzultovať s kým chcete. 

Bezplatná aplikácia Fluke Connect sa dá nainštalovať na chytré telefóny - smartfóny so systémom Android alebo iOS. 

Systém Fluke Connect umožňuje údržbe bezdrôtovo zachytiť a prenášať namerané údaje cez smartfóny (pomocou aplikácie Fluke connect) do iných prevádzok, alebo iných vzdialených miest. Tento systém umožňuje zachytenie dát v reálnom čase, sledovanie trendov, obrazových a zvukových poznámok a automatické posielanie dát, možnosť ich ukladať na cloud. Tento systém Vám jednoducho pomôže prepojiť informácie s kolegami v závode, ktorí to potrebujú ihneď vedieť a rýchlo vyriešiť daný problém. V aplikácii je možné si jednoducho pripojiť potrebných členov do tímu (kolegov) čo umožňuje rýchlo riešiť problémy bez ohľadu na to kde sa kolega, člen tímu nachádza.

Fluke Connect - štyri špecifické funkcie systému:

Auto Record, ktorý prenáša merania a infračervené snímky do Fluke Cloud, kde si ostatní členovia tímu môžu pristupovať k informáciám.

ShareLive, čo umožňuje technikom zdieľať meranie s ostatnými členmi tímu (kolegami) v reálnom čase, dostať rýchle povolenie k opravám, alebo získať odpovede na otázky bez opustenia miesta merania.

EquipmentLog history, umožňuje jednoduchý prístup k histórii zariadení, informácie je možné dostať rýchlejšie k ľuďom a riešiť prípadné problémy.

Trendlt, umožňuje technikom okamžite sledovať graf dát a identifikovať trend výkonu zariadenia.

Je to jednoduché, naučíte sa to raz - dva.

Krátke demonštračné video nájdete tu:

https://www.youtube.com/watch?v=VShi8X_jO8o

Prístroje pracujúce v systéme:

Multimete Fluke 3000FC, ďalej Fluke 289 a Fluke 287 pomocou  adaptéra ir3000FC

Kliešťové multimetre Fluke 374FC, Fluke 375FC a Fluke 376FC

Izolačný Multimeter Fluke 1587FC

Multimeter so simuláciou slučky a napätia Fluke 789 ProcessMeter

Infračervené kamery Fluke TiX560, TiX520, TiX500, TiS65, TiS60, TiS55, TiS50, TiS45, TiS40, TiS20, TiS10

Tester vibrácií Fluke 805FC

Teplomer Fluke T3000FC Bezdrôtový teplotný modul K

Ďalšie súpravy a príslušenstvo

Fluke Connect kladie veľký dôraz aj na bezpečnosť pri meraní a ukladaní dát. Existujúce meranie na Fluke zariadeniach je proces riadený jedným tlačidlom, ktorý umožňuje pracovníkom, najmä s elektrickými zariadeniami, zber dát aj s oblečenými osobnými ochrannými pracovnými pomôckami. Systém je navrhnutý tak aby bol použiteľný pre prácu s osobnými ochrannými pracovnými pomôckami, čo umožňuje funkcia automatického odosielania meraných dát do chytrého telefónu – smartfónu.

Testovanie systému Fluke Connect v teréne (prevádzke) zákazníkmi preukázalo, že s jeho pomocou predišli 4 – hodinovej poruche a 10.000 dolárov na odstránenie poruchy, technikom ktorý si prezeral uložené dáta v Fluke Cloud a našiel podozrivé hodnoty, ktoré konzultoval so svojimi kolegami.

Vývojári sa snažili vytvoriť otvorený a prístupný systém, čo sa im aj podarilo.

Cieľom systému Fluke Connect je veci zjednodušiť a urýchliť.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.