Fluke 1770 - analyzátory spotreby a kvality trojfázových sietí

Séria analyzátorov spotreby a kvality trojfázových sietí Fluke 1770

Analyzátory kvality a spotreby na trojfázových elektrických sieťach Fluke 1770 boli navrhnuté pre jednoduché a rýchle vyhľadávanie a riešenie problémov s elektrickým systémom s možnosťou záznamu nameraných hodnôt. Táto platforma umožňuje údržbárom a technikom rýchlo a jednoducho zachytiť kľúčové hodnoty pri meraní kvality elektrickej siete pomocou moderného používateľského rozhrania.

Vysokorýchlostný záznam prechodových javov

Modely Fluke 1775 a Fluke 1777 obsahujú pokročilú funkciu zachytávania prechodových javov, ktorá vám pomôže jasne identifikovať vysokorýchlostné prechodové javy. Analyzátor Fluke 1775 dokáže tieto javy zachytávať rýchlosťou do 1 MHz, zatiaľ čo Fluke 1777 má kapacitu až do 20 MHz.

Software Fluke Energy Analyze Plus

Analyzátory kvality energie série Fluke 1770 sú štandardne dodávané spolu so softvérom Fluke Energy Analyze Plus, ktorý je navrhnutý tak, aby eliminoval problémy, ktoré sa vyskytujú pri iných viacúčelových aplikačných softvéroch. Energy Analyze Plus vám pomôže vyhodnotiť údaje o kvalite elektrickej energie bez rozsiahleho školenia.

Analyzátor spotreby a kvality elektrickej siete Fluke 1775
Krátke porovnanie série analyzátorov Fluke 1770
Model Fluke 1773 Fluke 1775 Fluke 1777
Energetická analýza a záťažový test
Harmonická analýza
Náhodné vyhadzovanie ističov
Hľadanie potencionálnych problémov na dodávateľskej sieti
Vyhľadávanie prechodových javov
Zobrazuje sa 1-6 z 6 položiek
Sme tu pre Vás

Potrebujete pomôcť s výberom? Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 na telefónnom čísle +421 32 658 2410 alebo emailovej adrese elso@elso.sk.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.