Sledovanie prostredia cez mobilný telefón

V tomto článku Vám predstavíme moderný spôsob monitorovania a záznamu teploty cez mobilný telefón - smartfón, tablet alebo internetovú aplikáciu. Ku nameraným dátam sa dostanete kedykoľvek a kdekoľvek.

WEATHERHUB - OKO - je inteligentné zariadenie pre bezdrôtové sledovanie klímatických podmienok miestnosti (prostredia) , napr. doma, v skladoch (skladovanie farmaceutických produktov), chladničkách, mrazničkách, jazierkach a podobne.

Toto zariadenie urobí z Vašeho chytrého telefónu alebo tabletu doslova mobilnú meteostanicu. S monitorovacím systémom WEATHERHUB - OKO môžete vidieť a sledovať kedykoľvek a z rôznych miest hodnoty vnútornej alebo vonkajšej teploty / vlhkosti v sklade resp. mieste kde umiestnite snímače. Prehľadná a bezplatná aplikácia pre Android alebo iOS Vám umožní okrem sledovania aktuálnych hodnôt teploty / vlhkosti aj nastaviť alarmy pre merané hodnoty a zobraziť históriu za posledných 90 dní. Pri vzniku alarmovej udalosti Vám ihneď príde alarmová správa (treba byť pripojený na mobilný internet, prípadne na WiFi cez mobil, tablet) na mobilný telefón, prípadne tablet.

WEATHERHUB - OKO - je k dispozícii v sade Štart 1 alebo Štart 2, ktorá obsahuje jeden bezdrôtový snímač teploty (typ 30.3300.02 alebo 30.3301.02) a bránu, ktorú pomocou sieťového káblu (súčasťou balenia) pripojíte s routerom k internetu. Inštalácia je veľmi jednoduchá. Dosah vysielačov je až 100 metrov v otvorenom priestranstve.

Pozor, systém TFA WEATHERHUB SMART HOME SYSTEM možno kontrolovať iba cez mobilnú aplikáciu, webové rozhranie nieje so snímačmi WEATHERHUB kompatibilné - nemožno ich použiť na záznam nameraných údajov. V prípade že hľadáte riešenie so záznamom a možnosťou exportu zaznamenaných údajov, pozrite si TFA OBSERVER PRO.

Prídavné snímače (transmittery), ktoré je možné dokúpiť:

  • snímač teploty na kábli s vodotesným káblom (30.3301.02)
  • snímač teploty a vlhkosti (30.3303.02)
  • snímač teploty a vlhkosti s vodotesným káblom a snímačom teploty na kábli (30.3304.02)
  • snímač teploty a vlhkosti s detekciou vody (30.3305.02)

 

V aplikácii môžete:

  • prehliadať historické záznamy za posledných 90 dní
  • nastaviť alarmy meraných veličín pre každý snímač
  • pridať až 50 rôznych snímačov teploty (aj so sondou), vlhkosti alebo dokonca zatopenia


Aplikácia Weatherhub je voľne dostupná cez Google Play alebo Apple Store (pre iPhone 4 alebo novší, iPad 2 alebo novší).

Krátka špecifikácia
Rozsah merania teploty -29 až +59°C v závislosti od použitého snímača (sondy)
Presnosť merania teploty ±1°C v závislosti od použitého snímača (sondy)
Rozsah merania vlhkosti 1 až 99%RH
Vysielací dosah 100 metrov na otvorenom priestranstve (200 metrov pre sondy OBSERVER PRO)
Pripojenie brány RJ45 - štandardná internetová prípojka. Podmienkou spojenia s cloudom je korektne nastavené a aktívne internetové pripojenie.
Rozmery 40 x 28 x 104mm
Obsah balenia (WEATHERHUB OKO Štart 1 a Štart 2) Internetová brána, 1x snímač (Štart 1: TFA 30.3300.02, Štart 2: 30.3301.02), napájací adaptér, sieťový kábel (RJ45), inštalačná sada, návod v Slovenskom jazyku

Snímače Weatherhub Smart Home System

Ľubomír Duchovný
Product manager - temperature & humidity

Elso Philips Service s.r.o.

+421 32 6582410
lubomir.duchovny@elso.sk
www.elso.sk

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.