Sledujte teplotu a vlhkosť odkiaľkoľvek.

TFA WeatherHub - sledovanie teploty, vlhkosti a atmosferického tlaku cez mobilnú aplikáciu

Sledovanie teploty na vzdialených miestach bolo vždy finančne náročné. Teda až doteraz. Vďaka jednoduchej dostupnosti internetového pripojenia a moderným technológiam klesli ceny online monitorovacích zariadení na historické minimum. Dnes môžete kontrolovať celú domácnosť alebo kanceláriu počas toho ako sedíte v lietadle nad Pacifikom.

Systém TFA WeatherHub sa skladá zo základnej jednotky - brány, rôznych vysielačov ktoré v závislosti od zvoleného modelu monitorujú teplotu, vlhkosť, atmosferický tlak, smer a intenzitu vetra alebo množstvo zrážok. K dispozícii sú taktiež špeciálne snímače ktoré ukážu či sú dvere alebo okno zatvorené. Novinkou pre rok 2020 sú meteostanice ktoré podporujú systém WeatherHub a teda všetky namerané údaje uvidíte aj online.

V prípade že potrebujete okrem merania robiť aj záznam alebo sledovať namerané údaje cez PC, pozrite si systém TFA Observer PRO. Systém TFA Observer PRO používa identické internetové brány, avšak používa rozdielne snímače - vysielače, ktoré sú narozdiel od klasických snimačov označené symbolom PRO a majú zlepšený dosah až na 200 metrov.

Internetové brány

Vysielače WeatherHub Smarthome systém

Meteostanice kompatibilné so systémom TFA WeatherHub

Teplomery kompatibilné so systémom Tfa WeatherHub

Cez smartfón sa dostanete k údajom snímačov pripojeným v sledovanom mieste na internet. Inštalácia systému si nevyžaduje žiadne náročné operácie. Stačí pripojiť „bránu“, ktorá je súčasťou balenia do routeru (switchu), ktorý je pripojený na internet. Snímače sa následne pripoja do brány pomocou aplikácie, stačí jednoducho načítať QR kód na zadnej strane snímača. Pomocou mobilnej aplikácie si potom môžete pozerať aktuálne hodnoty zapojených snímačov, prípadne si ich premenovať podľa potreby, dokonca nastaviť ohraničenie hodnôt pre spustenie alarmovej udalosti. Alarmová udalosť Vám príde automaticky po zapojení mobilného zariadenia do internetu. Ďalej pomocou aplikácie si viete pozrieť 90 dňovú históriu.

Základný dosah Do 100 metrov
Rozšírený dosah Áno, cez smartfón a mobilnú aplikáciu, všade kde je internet
Maximálny počet snímačov Do 50 snímačov na bránu
Rozsah merania teploty -29°C až 59°C
Sledovanie v reálnom čase Áno (oneskorenie max 7 minút)
Sledovanie cez internet alebo intranet Áno
Alarm Áno, push notifikácia
Napájanie Batérie
Typy snímačov Teplota, teplota a vlhkosť, teplota s externým snímačom, anemometer, atmosferický tlak, zrážky
Cena Od 59€ bez DPH za internetovú bránu, od 38€ bez DPH za vysielače. Bezplatný cloud.

Teplomery za najlepšie ceny

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.