TFA 30.5043.01 Cosy Radar - smart...
TFA 30.5043.01 Cosy Radar - smart...

TFA 30.5043.01 Cosy Radar - smart digitálny teplomer

  • 39,90 € s DPH.
  • 33,25 € bez DPH. Záruka najlepšej ceny.
  • Skladom, odosielame kuriérom UPS v priebehu 24 pracovných hodín.
  • MPN: 30.5043.01

Sprchovanie, varenie, sušenie oblečenia: pri týchto činnostiach sa neustále uvoľňuje vodnú paru do vzduchu. Ak nie je dostatočná výmena vzduchu – problém mnohých moderných, dobre izolovaných domov – vzduch v miestnosti môže rýchlo veľmi zvlhnúť a hrozí vznik plesní. Naopak, príliš suchý vnútorný vzduch môže ovplyvniť našu pohodu a zdravie rôznymi spôsobmi. Namáhaná je pokožka, sliznice, dýchacie ústrojenstvo, trpia aj domáce zvieratá, rastliny, drevené podlahy a starožitný nábytok. Inovatívna grafika teplo-vlhkomeru zobrazuje namerané hodnoty vlhkosti za posledné 3 hodiny, 24 hodín, 7 dní alebo 30 dní mimoriadne prehľadným spôsobom ako na obrazovke radaru. Riziko plesní s trvalo vysokou vlhkosťou nad 65 % alebo príliš suchým vzduchom v miestnosti pod 35 % možno ľahko rozpoznať na prvý pohľad. Cieleným vykurovaním a vetraním vytvoríte pohodlné a zdravé prostredie na bývanie a dokonca ušetríte náklady na vykurovanie. Pri použití v spojení s bránou WeatherHub je možné získať namerané hodnoty po celom svete prostredníctvom aplikácie pre smartfóny a využívať množstvo ďalších funkcií.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

1 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sme tu pre Vás

Potrebujete pomôcť s výberom? Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 na telefónnom čísle +421 32 658 2410 alebo emailovej adrese elso@elso.sk.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.