TFA 35.1143.01.IT Connect -...
TFA 35.1143.01.IT Connect -...

TFA 35.1143.01.IT Connect - bezdrôtová meteostanica

Výroba bola ukončená.

Aké je bude dnes počasie? Pohľadom na displej bezdrôtovej meteorologickej stanice CONNECT ste vždy plne informovaní. Vonkajšiu teplotu a vlhkosť zisťuje bezdrôtový vysielač. Integrovaný elektronický barometer meria tlak vzduchu - priebeh za posledných 12 hodín je možné sledovať na stĺpcovom grafe. Slnko, mraky alebo kvapky dažďa – na základe zmien barometrického tlaku zobrazuje symbol počasia predpoveď. Na displeji sa taktiež zobrazuje teplota a vlhkosť vzduchu v interéri. Cieleným vykurovaním a vetraním vytvoríte príjemné a zdravé prostredie na bývanie a ešte ušetríte náklady na vykurovanie. Aktuálny čas a dátum sa prijímajú prostredníctvom rádiového signálu DCF-77. Budík vás vždy dostane z postele v správny čas. Po pripojení k systému WeatherHub SmartHome je možné namerané hodnoty CONNECT jednoducho získať pomocou smartfónu, nech ste kdekoľvek. Systém WeatherHub SmartHome sa predáva samostatne.

15 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sme tu pre Vás

Potrebujete pomôcť s výberom? Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 na telefónnom čísle +421 32 658 2410 alebo emailovej adrese elso@elso.sk.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.