TFA 30.3306.02 - digitálny zrážkomer...

TFA 30.3306.02 - digitálny zrážkomer pre systém Weatherhub

  • 69,90 € s DPH.
  • 58,25 € bez DPH. Záruka najlepšej ceny.
  • Na objednávku, termín doručenia bude upresnený.
  • MPN: 30.3306.02

Teraz môžete svoj smartfón použiť na mobilné monitorovanie klímy a domácnosti! So systémom WEATHERHUB SmartHome môžete jednoducho sledovať počasie, teplotu a ďalšie informácie v okolí vášho domu a záhrady. Nainštalujte vysielač presne tam, kde chcete merať klimatické údaje. Zistené hodnoty sa bezdrôtovo prenášajú do modulu brány a potom na server. Informácie môžete kedykoľvek získať na svojom smartfóne a zostať informovaní – bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Systém WEATHERHUB SmartHome možno ovládať rýchlo a jednoducho pomocou bezplatnej aplikácie. Bezdrôtový zrážkomer WEATHERHUB vám s veľkou spoľahlivosťou poskytne množstvo zrážok, ako aj počet daždivých dní a priemerné množstvo zrážok. To vám pomôže napríklad vedieť, kedy polievať záhradu. Okrem toho má zariadenie užitočné PRO funkcie, napr. grafiku a prehľad minulých hodnôt. DÔLEŽITÉ! Na ovládanie tohto vysielača potrebujete bránu WEATHERHUB. Bránu je možné zakúpiť samostatne ako štartovací set v kombinácii s jedným alebo viacerými vysielačmi. Túto zostavu je potom možné doplniť až o 50 ďalších vysielačov a ďalších pripojiteľných zariadení.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

8 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sme tu pre Vás

Potrebujete pomôcť s výberom? Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 na telefónnom čísle +421 32 658 2410 alebo emailovej adrese elso@elso.sk.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.