TFA 60.4508 Rádiom riadené hodiny na stenu s automatickým podsvietením 230x185 mm

TFA 60.4508 - Rádiom riadené hodiny na stenu s automatickým podsvietením

  • 69,60 € s DPH.
  • 58,00 € bez DPH. Záruka najlepšej ceny.
  • Posledný kus skladom, odosielame kuriérom SPS v priebehu 24 pracovných hodín.
  • MPN: 60.4508

Zvláštnosťou týchto moderných rádiom riadených nástenných hodín od TFA s veľkým, inverzným displejom je automatické podsvietenie s režimom deň-noc. Zabudovaný svetelný senzor zaregistruje, keď už denné svetlo nestačí a na automaticky aktivuje jemné nočné svetlo. Vďaka tomu je displej dobre čitateľný aj v tme. V prípade použitia napájacieho adaptéra (nie je súčasťou dodávky) je možné displej podsvietiť aj trvalo. Okrem času sa zobrazuje aj dátum a deň v týždni. Integrovaný teplomer meria vnútornú teplotu a zaisťuje tak príjemnú klímu vo vašich obytných priestoroch. Čas sa nastavuje na sekundu presne použitím signálu DCF77, čím sa taktiež zaistí automatická zmena zimného času na letný. Vďaka svojmu jednoduchému dizajnu sa tieto rádiom riadené hodiny hodia do každého prostredia, či už ich uprednostňujete zavesené na stene alebo na stojane.

15 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sme tu pre Vás

Potrebujete pomôcť s výberom? Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 na telefónnom čísle +421 32 658 2410 alebo emailovej adrese elso@elso.sk.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.