TFA 60.4510.01 Rádiom riadené hodiny s vonkajšou teplotou 370x230 mm

TFA 60.4510.01 - Veľké, rádiom riadené hodiny s meraním vonkajšej a vnútornej teploty

  • 117,60 € s DPH.
  • 98,00 € bez DPH. Záruka najlepšej ceny.
  • Na objednávku, termín doručenia bude upresnený.
  • MPN: 60.4510.01

S týmito extra veľkými rádiom riadenými hodinami od TFA Dostmann máte vždy ten správny čas. Čas sa nastavuje na presnú sekundu pomocou signálu DCF77 a zmena zimného času na letný prebieha automaticky. Digitálny displej je extrémne veľký a viditeľný, ideálny nielen do domácnosti, ale aj do kancelárie, čakárne, vchodu či recepcie. Vnútorná a vonkajšia teplota sa zobrazuje na prehľadnom displeji vedľa dátumu s dňom v týždni. Na určenie vonkajšej teploty spárujte dodaný vysielač a umiestnite ho do exteriéru na suché, tienisté miesto. Namerané hodnoty sa potom bezdrôtovo prenášajú – s dosahom až 100 m – do rádiom riadených hodín. Skvelá doplnková funkcia: teplotný alarm je možné nastaviť tak, aby zaznel alarmový signál napríklad v prípade mrazu alebo pri extrémne vysokých teplotách. Toto praktické zariadenie možno použiť aj ako budík. Jednoduchý a jasný dizajn týchto rádiom riadených hodín sa hodí do každého prostredia, či už uprednostňujete zavesenie alebo voľne stojace.

15 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Sme tu pre Vás

Potrebujete pomôcť s výberom? Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:00 na telefónnom čísle +421 32 658 2410 alebo emailovej adrese elso@elso.sk.

Tento produkt bol pridaný do porovnávacej tabuľky.

Webové stránky spoločnosti Elso Philips Service používajú súbory cookies na svoju správnu funkciu a pre zabezpečenie lepších služieb pre Vás.